Despre urşi

De ce Ursul?
Tu ai avut posibilitatea să alegi să te naşti om?  ^_^

Ce faci tu ca urs, zi de zi?
Lucrez, învăț, plătesc taxe, fumez mentolate, beau bere/vin, manânc o vacă/porc pe zi. -_o

Ce faci cînd te plictiseşti?
Nu mă plictisesc. Serios. Nu mai râde! Chiar nu mă plictisesc. Şi nu pentru că fac mereu ceva, ci pentru că mereu mă gândesc la cîte-o “prostie” care mă ţine ocupat.

Cine se ocupă de site?
Alex şi Alex. Mai multe detalii despre ei pe pagina de contact.

Animale favorite?
Aș zice omul, dar îmi plac pisicile foarte mult. ^_^

Personaj fictiv favorit?
Oho! Multe! April Ryan, Rayne, Slippery Sly, John Crichton, Vala Mal Doran, Brian, Silvester, Mariah Carey, Kate Saeki și nu în ultimul rând, eu. ^_^

Recomandări?
The Bear that Wasn’t. Este un scurt metraj de animaţie fantastic. Îl recomand oricui. Nu este foarte lung, este uşor de înţeles, însă plin de substraturi, un pic psihedelic prin background şi animaţie şi are happy-end. La fel şi The Dot and the Line: A Romance in Lower Mathematics.

Mai zi despre tine!
Bine… deci să vă explic natura mea. E o natura frumoasă, mov, care creşte şi se întinde. Se numește Ursul Orășean. Trăieşte de mai mult timp si respiră tot de pe atunci. Jinduieşte după realizarea mare şi realizări mai mici şi mai puţin după avere, sau broaşte ţestoase. Dacă odată cu “realizarea” vine şi auto-cunoaşterea bine, dacă nu se poate lipsi de bonusul ăsta. El încearcă să-i cunoască pe cei din jur şi să-i filtreze de după lentile aproape opace. Alunecă şi mănâncă în acelaşi timp pe gânduri, pe şotii şi pe muzica celor de la Blink, The Corrs, Amy MacDonald, Lily Allen, Pasărea Colibri, Lenny Cohen şi alte formaţii pe care le poţi găsi în vastul său pleilist muzical. Se cufurează regulat și are micţiune sănătoasă când nu e răcit. Vorbeşte într-un ritm scăzut si câteodată îşi caută cuvintele prea mult. Îl citeşte pe Pîtea şi pe Gibson cu ochii lipiţi de cerneala neagră-grizonată de pe foile confecţionate din hârtie. Joacă ădvenciăruri ca TLJ, Dreammfall și Syberia. Aruncă vorbe glumețe, dar cu grijă, iar câteodată nu. Îi plac delfinii şi pisicile. Are o farfurie mov, în care peşti stastici si unidimensionali înoată. Desenează Desena bine când are avea chef, i-ar place sa conducă (lumea) şi scrie regulat, sau neregulat, depinde de ce s-a întâmplat în seara precedentă. Bea băuturi spirtoase, fumează tutun românesc de import. El este Ursul. El este eu. El este un pic narcisist. Dar nu ţi-ai putea da seama. De obicei nu vorbește despre sine la persoana a treia.

Mow!

2 thoughts on “Despre urşi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *